Klant ervaringen

Sjors Salemink, Directeur PHB - De Combi Nijmegen b.v.

Nijmegen

“Ik heb Cor leren kennen als een zaken deskundig en professioneel Regie IT manager die goed weet over te brengen wat er nodig is om onderscheidend te kunnen zijn in markten waarin wij opereren. Met zijn strategische adviezen zorgt hij dat wij als ondernemers scherp zijn op onze kosten en optimalisatie van onze processen. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op de hoofdzaken.

 

Hij geeft ons het juiste inzicht in zaken om de juiste keuzes te kunnen maken. Hij weet een organisatie te motiveren om te veranderen. Dit weet hij goed te bereiken door de gebruikers organisatie centraal te stellen in onze projecten. En dit alles op een beheersbare manier waarbij de processen optimaal worden gefaciliteerd. Hij is kritisch op leveranciers om het beste resultaat voor de klant te kunnen behalen.

 

Het is een plezier om met Cor te mogen samenwerken.

Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, professioneel, Hoge integriteit, waar voor je geld.”

Hans Toorens, Business Controller at OutSmart BV.

Arnhem

Cor heeft anderhalf jaar als Ad-Interim manager gewerkt bij Gerritsen Bouwgroep B.V. te Renkum. Hierbij heeft hij ons ondersteund in de optimalisatie van onze processen in relatie tot ICT. Uiteindelijke doel was de vervanging van ons ERP systeem en kantoorautomatisering.

 

Hierbij stond de gebruikersorganisatie centraal en werd de nadruk gelegd op de interne- en externe klant. Denken in processen en niet in afdelingen was het advies van Cor. Onder begeleiding van Cor is, voordat met de selectie van een nieuw ERP systeem is gestart bij Gerritsen, de totale infrastructuur van de hardware onder de loep genomen en uiteindelijk vervangen. Het beheer is buiten de deur ondergebracht, wat uiteidenlijk heeft geresulteerd in stabiliteit van de automatiserings- systemen en een grote mate van tevredenheid van de eindgebruikers.

 

In de periode dat ik met Cor heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een integer, vriendelijk en sociaal persoon met een grote mate van vakkennis. Hij kent de markt en weet precies welke partijen hij aan ons moest verbinden, om uiteindelijk te komen tot het gewenste resultaat. Kostenbewust zijn en het onderste uit de kan halen bij leveranciers zit bij Cor in zijn genen. Zijn inzet en enthousiasme heeft bijgedragen tot een hoge mate van acceptatie en tevredenheid bij de eindgebruiker.

 

Ik ben blij Cor te hebben leren kennen en zou het als zeer prettig ervaren om in de toekomst nog een keer met hem te mogen samenwerken.

Ronald van Barneveld, Interim IT Director | Founder and owner IT Valuez

Amstelhoek

Cor is een integer en resultaatgerichte IT Regie manager met een duidelijke visie en mening en haalt door zijn prettige en zakelijke manier van managen, zijn mensenkennis en ervaring het beste uit de mensen. Ik heb met veel plezier met en voor Cor gewerkt.

Please reload