Over Mij

Door goed naar mijn klanten te luisteren, ben ik in staat met kennis van zaken én kennis van mensen de beste oplossingen voor mijn klanten te realiseren. Dit doe ik in openheid, vertrouwen en door de juiste kaders aan te brengen. Samen met u en uw organisatie help ik u dan samen vooruit in de 'IT business value'.

Cor van Weenum
Algemeen Directeur

Kennis en informatie is overal beschikbaar en kunnen we inzetten om de wereld van morgen een beetje beter te maken. Onder invloed van het internet en moderne technologie gaan ondernemingen en de overheid efficiënter werken en op zoek naar nieuwe organisatie – en bedrijfsmodellen. In dit digitale tijdperk werkt het internet als nieuw coördinatiemechanisme over de grenzen van de organisatie heen en poppen wendbare concurrenten op. Technologie en informatie zijn de belangrijkste drivers voor innovatie in elke branche. De transformatie van controle naar flexibiliteit, van legacy IT naar ‘IT business value’ en van manager naar de bevlogen professional, vraagt veel kennis en ervaring in verandermanagement. Met uw organisatie wil ik de grenzen verleggen naar een duurzame, innovatieve en weerbare digitale toekomst. Ik ben energiek, verbindend en gepassioneerd over de waarde die technologie kan hebben voor uw organisatie.

Ervaringen

IT strategie, IT optimalisatie, roadmaps, IT selfservice, dienstverlening, governance, sourcing, programma en verandermanagement, informatiebeveiliging, IT Beheer, technologie trends. 

© 2020 by Enligne IT Regie Management